Job Description
All’interno del ristorante stellato si occupa di:
• gestire la mise en place
• accogliere la clientela
• sbarazzare la sala, pulire e mantenere l'ordine
• supportare lo Chef de Rang nella gestione operativa del servizio di sala, nel rispetto degli standard e delle procedure
Inside the starred restaurant deals with:
• manage the mise en place
• welcome guests
• clean and maintain the order
• support the Chef de Rang in the operational management of the hall service, in compliance with the standards, production procedures and HACCP standards in force
Qualifications
• Ottima conoscenza dell’italiano e buona conoscenza di inglese
• Esperienza di almeno un anno maturata in hotel 4*/5*, ristoranti gourmet, Relais & Châteaux
• Completano il profilo capacità organizzative, comunicazione, orientamento al cliente e collaborazione
• Excellent knowledge of Italian, good knowledge of English
• at least one year of experience gained in 4*/5* hotels, gourmet restaurants, Relais & Châteaux
• Completes the profile: organizational skills, communication, customer orientation and collaboration
Additional Information
• Contratto a tempo determinato dal prima possibile con possibilità di proroghe e/o assunzione a tempo indeterminato
• CCNL Turismo e inserimento con retribuzione commisurata all'effettiva esperienza della risorsa scelta
• Disponibilità Full time su turni
• Vitto e alloggio
• Fixed-term contract as soon as possible with the possibility of extensions and/or permanent employment
• CCNL Tourism and placement with remuneration commensurate with the actual experience of the chosen resource
• Full time availability on shifts
• Room and board